Feed

Flybilletter til Spanien - Fly til Spanien

Søg efter billige flybilletter til SPANIEN på eflybilletter ved at vælge en destination nedenfor. Find billige flybilletter til SPANIEN

Spanien
behøver ingen introduktion. Det er det land i den grønne Nord og solrig Costas, at flamenco og tapas, den højtidelige kirkelige processioner og det glade fester, den spand-og-spade ferie og den kulturelle storbyferie, det siesta og sene fester.

Britain's kærlighedsaffære med landet er going strong; næsten hver uge et flyselskab, som indfører mere billige fly til Spanien og sin ferie øer (De Kanariske Øer - Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Lanzarote og Fuerteventura - og De Baleariske Øer - Mallorca, Menorca og Ibiza ).

Costa del Sol er en familie-ferie favorit tager i byen byerne Torremolinos, Fuengirola, Mijas og Marbella. Costa Brava i det nordøstlige Spanien, er fantastisk for familien alkoholer for, mens de store, er sandstrande Costa de la Luz, der løber fra Gibraltar-strædet til Portugal, bliver mere og mere populære.

Madrid er hovedstaden, en elegant by med tre verdensklasse skattekiste pakket gallerier inden for et par minutters gang fra hinanden. Barcelona er cool med dejlig bevarede middelalderlige gader, og de verdensberømte Gaudi bygninger.

Malaga er porten til Costa del Sol, og Sevilla, længere mod vest, er en levende by, der kommer til live i foråret med de Semana Santa og Feria de Abril.

Søg og sammenlign: billige flyrejser til Spanien

Tilbage til toppen
Spanien Klima
Spanien er meget varmt i midten af sommeren, i juli og august. Resten af året er klimaet generelt tempereret i nord, men varmt i syd. Det bedste tidspunkt at besøge, er i løbet af foråret eller efteråret, bortset fra Atlanterhavskysten, som har kraftig nedbør i oktober og november. August er den travleste måned, mens maj og oktober er de bedste tidspunkter for både ideelle vejr og færre folkemængder. Madrid og den høje centrale område kan blive meget koldt om vinteren.

Tilbage til toppen
Når at fly til Spanien

Maj, juni og september er de bedste måneder at besøge Spanien, selv om landet er velsignet med solrigt vejr næsten hele året rundt.

I syd, tilføjer april og oktober til listen. På disse tidspunkter kan du forvente solskin, men ikke anmassende varme. En ekstra bonus er, at ved at undgå juli og august, vil du glip af horder af turister.

Højsæson:
Juli og august er højden af turistsæsonen og Spanien flybilletter og ferier kan være dyrt. Tidlig sommer og i efteråret er også populære. Spanien er meget populært blandt familier, så priserne vil være højere i skolernes ferier og halv-sigt pauser.

Lavsæson:
Der er virkelig ikke et dårligt tidspunkt at besøge Spanien, men i vintermånederne (fra november til februar) kan være koldt og regnfuld og landet får sin andel af sne.

Søg og sammenlign: billige flyrejser til Spanien

Tilbage til toppen
Getting Around Spanien

Det officielle Spanien turist site opfordrer busrejser "behagelig og effektiv", og har en handy liste over relaterede busselskab hjemmesider.

Det nationale jernbanenet kaldes RENFE. Der er høj hastighed og fjerntrafik. AVE, for eksempel kører på Madrid-Cordoba-Sevilla rute. Madrid til Sevilla tager to-og-en-halv time.

Flyve rundt i Spanien er en god mulighed for, og turist hjemmeside hedder det, at Air Europa, Iberia og Spanair tilbyder luft passerer eller kupon programmer for nogle rejsende.

Andre spanske luftfartsselskaber kan nævnes:
AeBal (Aerolíneas de Baleares)
Air Nostrum
Air Plus Comet
Binter Canarias
Futura International Airways
Iberworld Airlines
og Vueling, en glad lave omkostninger med regelmæssige kampagner.

Leje en bil giver dig frihed til at se så meget af Spanien, som du vil. Alle de store biludlejningsselskaber har skriveborde på de store lufthavne. Kontroller dit flyselskab hjemmeside for at se, om det giver privilegerede udlejnings-priser. Forudbestilling kan give store besparelser.

Tilbage til toppen
Spanien Insider Information

* På Costa Blanca, stop ved Torrevieja. Byen, populær med ex-pat europæere, er cirka 30 kilometer syd for Alicante. Torrevieja har fået sit navn fra det gamle tårn, og er berømt for områdets saltsøer. Byen har en salt museum, livlig fiskemarkedet og arbejder havnen.
* Barcelona - i slutningen af vinteren og det tidlige forår catalanere nyde calcotades - en anden slags BBQ. Calcots er en slags forårsløg, der modnes på denne tid af året. Efter at grille, spise skaller af den brændte hud, dukkert i romesco sauce og. Rygterne siger, at en del af det sjove er at gnide den sorte aske ind i din nabos ansigt.
* Fuerteventura - for en dag væk fra stranden stol, den Islote de Lobos Nature Reserve giver mulighed for at se fugle og planter, der ikke findes andre steder i verden. Reserven er en kort bådtur fra Corralejo.
* Mallorca - Palma. Den Coves del Drac (the Dragon Caves) på kanten af Porto Cristo er en af Mallorcas største turistattraktioner. Hulerne blev opdaget i 1896 og har bizarre stalaktitformationer. Efter rundvisningen, kan de besøgende vender tilbage med båd over søen til udgangen.
* En 1950'erne kunst koloni og 1960'erne hippie paradis, Ibiza er kendt for sin hedonistiske resorts, fine strande, og elektriske natteliv. Publikum er kosmopolitisk - chic, bøsser, og middelklasse besøgende, primært fra Europa, USA og Australien. Byen og indre af øen er interessant og har nogle rolige hjørner, men de fleste besøgende er her for noget-går natteliv.
* Valencia kan forekomme moderne og industrielle, men se igen. Hjertet af byen har berømte museer, kunstsamlinger, og strande. Valencia er hvor paella blev skabt, kæmpede El Cid maurerne, og de vilde foråret festival Las Fallas er afholdt. Nattelivet i sommeren er der en beach party på open-air diskoteker og i vinteren bar kravle i den historiske bydel.
* Trivago er en nyttig hjemmeside for bruger anbefalinger af bolig i Spanien. Webstedet indeholder oplysninger om alle de vigtigste byer og feriesteder, herunder hoteller i Barcelona, på Costa Blanca og Palma de Mallorca.

Overvejer du at købe en feriebolig i Spanien? Læs vores Køb Homes Abroad guide, før du gør dit stor beslutning.

Billige flybilletter til malaga

Fly til malaga

No Response to "Flybilletter til Spanien - Fly til Spanien"

Send en kommentar

Copyright © 2009 flybilletter All rights reserved.