Feed

Flybilletter til ibiza

flybilletter til ibiza er muligt, siden åbningen af sin lufthavn i 1958. Det ligger omkring syv miles fra hovedstaden, og det vil snart følgeskab af en ny motorvej. Øen er den tredje største af øgruppen Balearerne, og dens maksimale højde når op på 475 meter. Ud over den kapital, de andre vigtige byer er San Antonio Abad Santa Eulalia del Rio og San Jose. Et af de kuriositeter af Ibiza er, at det er den eneste flod i De Baleariske Øer, men forbliver tørre i omkring tre år.

Ibiza
har et internationalt ry for sit klima, sine hvide huse og natlige parter. Men ud over alle, at øen byder på andre attraktioner såsom fine strande og bugter, håndværk og køkken.

The Natural Park of Ses Salines, indgår i et areal på omkring 85,64 kvadratkilometer, betragtes af UNESCO som World Heritage Site på grund af dets naturlige og kulturelle aktiver med arkæologiske udgravninger, der tilhører forskellige tidsaldre og marine og kystnære økosystemer meget vigtigt.

Ibiza. Hovedstaden på øen blev grundlagt af fønikerne i 654 f.Kr.. Understreger den middelalderlige område Dalt Vila, den gamle befæstede by, som er en af de bedst bevarede af verden. Katedralen er den største monument, bygget i det fjortende århundrede. Sammen med den historiske slot Dalt Vila er erklæret et World Heritage Site siden 1999.

Santa Eulalia del Rio. Det er beliggende i den østlige del af øen. Som tidligere nævnt, har i hans ære at være den eneste flod i alle de Baleariske Øer. Det har en sekstende århundrede kirke.

San Antonio Abad. Faktisk er det officielle navn er San Antonio Abad. Det har den nysgerrige ære at være det foretrukne feriested for de engelske hooligans. Byen hævdes som fødestedet for Christopher Columbus, og det samme har en skulptur til hans ære, kaldet Ægget, hvilket svarer til et æg, inden for hvilke der er en gengivelse af Santa Maria.

San Jose. Beliggende vest for øen, er berømt for Es Vedra, en uddød vulkan, der kan besøges. Det er rygter om, at Vedra er den tredje mest magnetiske sted på jorden. Det har også gode strande og natklubber.

Sant Joan. Ligger nord for øen, er en stor turistby, med dens typiske huse, krystallinsk strande og klipper og rolige bugter og maleriske.

Billige flybilletter til ibiza.


Billige flybilletter til Ibiza
Fly til ibiza

No Response to "Flybilletter til ibiza"

Send en kommentar

Copyright © 2009 flybilletter All rights reserved.