Feed

Flybilletter til madrid

Find flybilletter til Madrid nemt med vores fly søgning. Bestil dit fly til Madrid til den bedste pris på billige flyrejser. Du kan udføre en tilpasset søgemaskine til at finde flybilletter til Madrid, der passer bedst til dine behov eller vælge et af de tilbud på flybilletter til Madrid, at vi har valgt for dig.

Fly til Madrid


Madrid er en af de vigtigste hovedstæder i Europa med en befolkning på over 6 millioner indbyggere. Fly til Madrid kan bookes fra næsten enhver europæisk hovedstad eller spansk by. Udover førende finansielle og industrielle centrum i Spanien, er også den første kulturelle centrum. Internationale reference Museer som El Prado, Thyssen-Bornemisza og Reina Sofia er et must for alle, der besøger byen.

En komplet rundtur i byen, herunder den middelalderlige Madrid, at i Asturien, Bourbon, Real Madrid, romantisk og moderne. Vi kan heller ikke glemme de haver, blandt de bedste i Europa, såsom pension eller de Campo del Moro.

Blandt de mest fremragende monumenter i byen er Almudena Katedralen, Collegiate Church of San Isidro (hvilket var katedralen, indtil den nuværende bygning), klosteret inkarnationen og nonner, den imponerende kongelige palads og pladsen Oriente, Plaza Mayor (en af de mest betydningsfulde steder af historisk Madrid) og Puerta del Sol, skueplads for de vigtigste historiske øjeblikke i byen.

Alle fly ankommer til Madrid International Airport Madrid-Barajas lufthavnen, ligger cirka femogfyrre minutter fra centrum. Den seneste Terminal 4 er også et vigtigt eksempel på moderne arkitektur.

Andre steder et besøg værd:

Ermita de San Antonio de la Florida: Bygget i 1798, spare graven af Goya og kalkmalerier malet af denne i hvælvinger og kammuslinger.

Kirke af Jeronimos: beordret til at bygge af de katolske monarker i 1502 og fuldt restaureret i det nittende århundrede. Klostret huser en udvidelse af Prado Museum.

Wall of Madrid: den første prøvelokalet lærreder islamiske by, det niende århundrede, og det andet indelukke XI århundrede kristne kan stadig ses i Cuesta de la Vega.

Puerta de Alcala: Det er et symbol på hovedstaden. Bygget i 1778.

Debod Temple: Det er på gaden Ferraz. Dette er en egyptisk tempel i det fjerde århundrede B.C. doneret af dette land til Spanien.

Torres de la Castellana: De højeste bygninger i hovedstaden, for nylig bygget de fire tårne kan ses fra alle steder i byen, og fra flere miles away.

No Response to "Flybilletter til madrid"

Send en kommentar

Copyright © 2009 flybilletter All rights reserved.